ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ

users easybike

 

Συνδρομητής του συστήματος μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε αρκεί να έχει συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας του και να είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

Οι συνδρομητές του συστήματος απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια. Το ποδήλατο παρέχεται δωρεάν κατά την πρώτη μισή ώρα κάθε μίσθωσης ενώ δεν απαιτείται καμία άλλη ενέργεια για την παραλαβή ενός ποδηλάτου παρά η χρήση της ειδικής ηλεκτρονικής κάρτας EasyBike που παραλαμβάνεται μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Προκειμένου να γίνεις συνδρομητής του συστήματος, θα πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα εγγραφής. Κατά την εγγραφή σου, θα σου ζητηθεί να καταθέσεις ηλεκτρονικά την ταυτότητα σου (2 όψεις) καθώς και ένα αποδεικτικό κατοικίας (λογαριασμό ΟΤΕ, ΔΕΗ, ύδρευσης, τηλεφωνίας, κλπ).

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σου θα λάβεις σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα email επιβεβαίωσης, με το οποίο πηγαίνεις στα  παρακάτω εξουσιοδοτημένα σημεία προκειμένου να παραλάβεις την ειδική ηλεκτρονική κάρτα EasyBike.

  1. ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΚΡΙΑΡΑΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 1
  2. ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΛΙΑ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΙΑΣ
  3. ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ CAMELOT, ΛΕΩΦ. ΑΝΟΙΞΕΩΣ 84
  4. ΨΙΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΜΠΙΖΕΚΗΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 41

Για να προχωρήσεις σε ενοικίαση ενός ποδηλάτου, θα πρέπει να μπεις στο My Account και να συνδέσεις την κάρτα που παρέλαβες, αφού πρώτα προσθέσεις χρήματα στο λογαριασμό σου. Ενναλακτικά, επικοινώνησε με το Help Desk μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  δηλώνοντας το όνομα και τον αριθμό της κάρτας που παρέλαβες ή καλέσε στο τηλεφωνικό κέντρο της Easybike στο +30 2103004441 (ΔΕΥ-ΠΑΡ 09:00 - 21:00)

Πολιτική ορθής χρήσης: Mέγιστο 2 ώρες ανά ενοικίαση